CUPPING
Gezichtsmassage           Wat is CUPPING Gezichtsmassage?
Tijdens deze behandeling worden siliconen cups op de huid geplaatst. Door de cups dicht te knijpen kun je het vacuümeffect bereiken. Verder zijn er zachte cups voor een mild effect en harde cups voor een intensere werking. Er zijn ook speciale kleine cups voor de bovenlip. Het is belangrijk dat de schoonheidsspecialiste vooraf eerst goed de huid analyseert.  Facial cupping kan de huid steviger maken, rimpels minder laten opvallen en het kan ook helpen om wallen te verminderen door het vocht in de wallen beter af te drijven.

Cupping is  goed te vergelijken met een bindweefselmassage. Door het sterk bevorderen van de doorbloeding van de huid, worden de huidcellen optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen worden effectiever afgevoerd. Dit komt de conditie van de huid alleen maar ten goede.

Cupping stimuleert collageenproductie

De invloed van cupping op het bindweefsel kan de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren. Cupping stimuleert de fibroblasten in de huid. Dit zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel, die als belangrijkste functie de aanmaak van collageen en elastinevezels hebben, die de huid hun stevigheid en elasticiteit geven. Bij het ouder worden, wordt het aantal fibroblasten minder. Daarbij worden ze ook minder actief. Door de verminderde aanmaak van collageen en elastinevezels wordt de huid minder stevig. Cupping houdt de fibroblasten bij de les. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid en een verbetering van de rimpels.

                                    Prijzen voor de CUPPING gezichtsmassage

30 minuten   €  25,00  

15 minuten (als extra bij een schoonheidsbehandeling)   € 12,50